Presentation

URL:    http://svart-vit.bloggplatsen.se
Registrerad:    2011-01-31 14:38
Senast inloggad:    2012-02-17 09:22
Bloggtitel:    svart-vit
Förnamn:    Mia
Efternamn:    Andreasson
Län:    Västra Götalands län
Kommun:    Trollhättan
Ort:    Trollhättan
Intressen:   

Jaaa så har jag också trillat dit...   Det här är min blogg...Den kommer mest att handla om mina hundars och mitt liv...

Så vilka är vi då? Jo jag är en 38-årig hundtokig tjej från Trollhättan som har tränat o tävlat hund i snart 12 (va fort tiden går!!)år.  Just nu består familjen av Isack som är min vackra vita ängel.  

En samojed på 10 år som numera är glad pensionär och är med och hejjar på "lillebror".Men Isack har hunnit med en del i sitt hundliv. Han är faktiskt uppflyttad till Elitklasslydnad samt godkänd Elitklass spår. Han är även en av sveriges få korade samojeder. Tuffast i banan - NOT!  


Familjen består även av Melker. En svart labrador av jakttyp som snart är 3 år. Melker är från Mandylikés kennel i Ätran och en alldeles fantastisk träningskamrat,jakthund, lekkamrat och tålmodig kramjycke i största allmänhet.

Med Melker har jag hunnit med att starta WT (nkl) i jakt 2 gånger (godkända och uppflyttade minsann) samt så är vi uppflyttade till högreklass spår. Har även startat detta 3 ggr men har snubblat på mållinjen och missat uppflyttningen precis. Men nästa gång...då jäklar!!

Melker har öppnat mina ögon för detta med jaktträning så numera är det även detta förutom spår och sök som ska tränas..  Så kul att lära sig något helt nytt och att få se sin hund jobba med det den faktiskt är gjord för!

Målet är ju att vi ska kunna starta ett jaktprov under året, samt öppenklass WT.


Vi bor i vår lilla lägenhet mitt i stan men lägger största delen av tiden i skog o mark men så fort våren sätter fart så plockas den lille "Knausen" fram och vi gör Sveriges vägar osäkra på väg till eller från olika läger/träffar eller tävlingar.


När det inte hundtränas eller jobbas på Volvo Aero så brukar jag lägga en hel del tid på Sportlife. Älskar verkligen att köra deras Combat!!  Passar mig med all min överskottsenergi!!

Jaaa det var väl en kort presentation av oss...

 Kram


Mia, Melker och IsackSkaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se